+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Wellness resort Energetic Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 279 reviews

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    94%
  • Preis-leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 22.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 16.10.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 3.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Vynikající kuchyně, jídlo i personál restaurace!!!

  • Za dobu pobytu (4noci) nebyl vůbec uklizen pokoj ! Jen 1x na vyžádání vyměněn 1 ručník!

Personál
6
Služby
8
Čistota
3
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Zdeněk Sýkora

Einzelreisende, 31.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 18.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana Holá

Einzelreisende, 3.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva

Einzelreisende, 22.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byla jsem velmi spokojená, nemám žádné výhrady

  • není výhrad

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukas Cech

Älteres Paar, 9.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Celkove pobyt skvely, vybaveni pokoju, moznost sportovnich aktivit.

  • Pro pouziti sauny se muselo extra zadat personal o zapniti. Je vetsi komfort kdyz je monost pouzit saunu kdykoli bez zadani.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 28.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 18.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Výborný kuchař a vybavení pokoje.

  • 000

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeněk Bambušek

Älteres Paar, 19.4.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Manželka přijela s nohou v sádře a okamži- tě se setkala se vstřícností recepce i perso- nálu. Recepce nám přesunula pokoj do niž- šího patra, personál jídelny ochotně vyměnil stůl blíže vchodu i bufetu. Celkově bylo znát, že si zde považují každého hosta včetně dětí. Vybavenost parků a hřišť nemohu posoudit, protože jsme je nenavštívili.

  • Nemám, co bych uvedl. Snad jen malou připomínku. Postrádali jsme nějakou kul- turní akci (folklorní vystoupení, cimbálovka apod.), taneční večer...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 18.4.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Milý personál čistota kvalitní jídlo velice příjemné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Provazníková

Älteres Paar, 18.4.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel poskytuje všetko pod jednou strechou, wellness, športové vyžitie, strava. Krásne čisté prostredie, ústretový a milý personál, určite navštívime znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Orság

Einzelreisende, 2.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzka

Älteres Paar, 5.3.2017

Odry Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vyrivka, sauna a pokoj...

  • bezbarierovy ano, jen kdyz je dano bezbarierovy, tak by mel byt i bezbarierovy pristup z pokoje na balkon, coz ovsem nebylo....a dalsi vec snad ceny v restauraci byly taky celkem vysoke....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Marcela Blínová

Familie mit kleinen Kindern, 10.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všude krásně uklizeno příjemný personál.Perfektní vybavení hotelu.Prostě neni co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 22.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbily se nám velké pokoje a krásné koupelny. Na snídani opravdu velký výběr. I s přáteli jsme byli velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslav Gancarcik

Älteres Paar, 2.1.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Okoli hotelu a koliba .

  • Neorganizovanost personalu . Neochota uklizecky , recepce devcata neprofesionalni chlapec ok , restaurace v pripade starsiho cisnika tak jeho smena ok , v pripade druhe smeny mladeho personalu katastrofa , misto aby resili problem tak se radeji omlouvaji a dlouze diskutuji proc to nejde misto aby sjednali napravu , co se tyka silvestra tak koliba v poradku vcetne rautu i hud produkce , co se tyka Hotelu Energetik tak tam se zastavila doba 80 satych let , wellnes v poradku vcetne personalu .

Personál
4
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
3

Josef Pizur

Einzelreisende, 25.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena Hvižďová

Junges Paar, 19.11.2016

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel je moc pěkný proto jsme tam už byli 2 krát a Valašská dovolená Kozí Farma super zážitek moc pěkný pobyt. Jsme spokojeni.

  • Nic nemám proti.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.