+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Wellness resort Energetic Отзывы

рейтинг отеля

92%
идеальный

by 279 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    94%
  • Соотношение цена / качество

    91%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 22.10.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 16.10.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 3.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
64 %
  • Vynikající kuchyně, jídlo i personál restaurace!!!

  • Za dobu pobytu (4noci) nebyl vůbec uklizen pokoj ! Jen 1x na vyžádání vyměněn 1 ručník!

Personál
6
Služby
8
Čistota
3
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Zdeněk Sýkora

одинокий путешественник, 31.8.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

одинокий путешественник, 18.8.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana Holá

одинокий путешественник, 3.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva

одинокий путешественник, 22.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Byla jsem velmi spokojená, nemám žádné výhrady

  • není výhrad

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukas Cech

Пожилые пары, 9.7.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Celkove pobyt skvely, vybaveni pokoju, moznost sportovnich aktivit.

  • Pro pouziti sauny se muselo extra zadat personal o zapniti. Je vetsi komfort kdyz je monost pouzit saunu kdykoli bez zadani.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

одинокий путешественник, 28.5.2017

Čeština

  • Overall rating
85 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

Пожилые пары, 18.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Výborný kuchař a vybavení pokoje.

  • 000

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeněk Bambušek

Пожилые пары, 19.4.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Manželka přijela s nohou v sádře a okamži- tě se setkala se vstřícností recepce i perso- nálu. Recepce nám přesunula pokoj do niž- šího patra, personál jídelny ochotně vyměnil stůl blíže vchodu i bufetu. Celkově bylo znát, že si zde považují každého hosta včetně dětí. Vybavenost parků a hřišť nemohu posoudit, protože jsme je nenavštívili.

  • Nemám, co bych uvedl. Snad jen malou připomínku. Postrádali jsme nějakou kul- turní akci (folklorní vystoupení, cimbálovka apod.), taneční večer...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 18.4.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
100 %
  • Milý personál čistota kvalitní jídlo velice příjemné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Provazníková

Пожилые пары, 18.4.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Hotel poskytuje všetko pod jednou strechou, wellness, športové vyžitie, strava. Krásne čisté prostredie, ústretový a milý personál, určite navštívime znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Orság

одинокий путешественник, 2.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzka

Пожилые пары, 5.3.2017

Odry Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Vyrivka, sauna a pokoj...

  • bezbarierovy ano, jen kdyz je dano bezbarierovy, tak by mel byt i bezbarierovy pristup z pokoje na balkon, coz ovsem nebylo....a dalsi vec snad ceny v restauraci byly taky celkem vysoke....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Marcela Blínová

Семья с маленькими детьми, 10.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všude krásně uklizeno příjemný personál.Perfektní vybavení hotelu.Prostě neni co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 22.1.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Líbily se nám velké pokoje a krásné koupelny. Na snídani opravdu velký výběr. I s přáteli jsme byli velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslav Gancarcik

Пожилые пары, 2.1.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
44 %
  • Okoli hotelu a koliba .

  • Neorganizovanost personalu . Neochota uklizecky , recepce devcata neprofesionalni chlapec ok , restaurace v pripade starsiho cisnika tak jeho smena ok , v pripade druhe smeny mladeho personalu katastrofa , misto aby resili problem tak se radeji omlouvaji a dlouze diskutuji proc to nejde misto aby sjednali napravu , co se tyka silvestra tak koliba v poradku vcetne rautu i hud produkce , co se tyka Hotelu Energetik tak tam se zastavila doba 80 satych let , wellnes v poradku vcetne personalu .

Personál
4
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
3

Josef Pizur

одинокий путешественник, 25.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena Hvižďová

Молодая пара, 19.11.2016

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Hotel je moc pěkný proto jsme tam už byli 2 krát a Valašská dovolená Kozí Farma super zážitek moc pěkný pobyt. Jsme spokojeni.

  • Nic nemám proti.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.